tel [javascript protected email address]
empty
home   /   mensen

Mensen - Leefbaar Dronten (12)

Onze Kandidaten

De ledenvergadering van LD heeft met een goed gevoel de kandidatenlijst en het verkiezingsprogramma 2022-2026 vastgesteld. Het bestuur en de fractie hebben het volste vertrouwen in dit team van betrokken mensen. Zij staan midden in de maatschappij. Een mooie mix van ervaring en nieuw bloed. Met onderstaand team kunnen wij de komende 4 jaar de inwoners van onze gemeente goed vertegenwoordigen.

Bekijk hier het verkiezingsprogamma

1 Jan Ammerlaan 1 Jan Ammerlaan
Met trots de toekomst in is niet alleen van toepassing op ons programma maar zeker ook op ons team dat klaarstaat om de komende vier jaar voor... Lees meer..
2 Chantal Sijtsma van Nieuwkerk 2 Chantal Sijtsma van Nieuwkerk
Mijn naam is Chantal, ik ben getrouwd en moeder van drie kinderen. Geboren en bijna altijd in Dronten gewoond. Lees meer..
3 Peter van Bergen 3 Peter van Bergen
Mijn naam is Peter van Bergen (53), getrouwd en vader van 2 kinderen. Enthousiast supporter van FC Groningen. Lees meer..
4 Foeke Bongers 4 Foeke Bongers
Mijn naam is Foeke Bongers ( 69 jr.) en al ruim 10 jaar wonend in Swifterbant en Dronten. Lees meer..
5 André Idzinga 5 André Idzinga
Zondagavond, klokslag zeven uur, zit menig Nederlander op de bank met ‘het bord op schoot’ te kijken naar Studio Sport. Een uur lang samenvattingen... Lees meer..
6 Marjan van der Harst 6 Marjan van der Harst
Sinds 2 jaar woon ik in Biddinghuizen met man en beestenbende. Best bijzonder zo op de voormalige zeebodem. Al jong wist ik hoe belangrijk de... Lees meer..
7 Bobby Prasad 7 Bobby Prasad
Mijn naam is Bobby Prasad 39jaar oud, getrouwd en heb 2 kinderen. Meer dan 12 jaar woon ik met veel plezier in de gemeente Dronten. Ik heb... Lees meer..
8 Peter Bentum 8 Peter Bentum
De weidsheid, de centrale ligging, de rust & ruimte, het groene landschap, de onderlinge verbondenheid met elkaar (o.a. een rijk... Lees meer..
9 Rayn Schlossarek 9 Rayn Schlossarek
Beste lezer, Graag stel ik mijzelf aan u voor, mijn naam is Rayn Schlossarek, 65 jaar jong en woon sinds 7 jaar samen met mijn vrouw in het... Lees meer..
10 Sonja Plomp 10 Sonja Plomp
Lees meer..
12 Kitty Plomp 12 Kitty Plomp
Mijn naam is Kitty Plomp, geboren in  1975 en in 1987 vanuit Middenmeer naar Dronten verhuisd. Dus alweer 34 jaar woonachtig in deze mooie... Lees meer..
13 Iris Sijtsma 13 Iris Sijtsma
Hallo! Mijn naam is Iris Sijtsma, 24 jaar. Ik ben geboren en opgegroeid in Dronten. Lees meer..