tel [javascript protected email address]
empty
home   /   mensen

12 Kitty Plomp

Vorige Volgende
Kitty-plomp.jpg Mijn naam is Kitty Plomp, geboren in  1975 en in 1987 vanuit Middenmeer naar Dronten verhuisd. Dus alweer 34 jaar woonachtig in deze mooie gemeente. Ik heb een opleiding tot secretaresse gedaan. Door omstandigheden ben ik helaas afhankelijk van een uitkering van de Participatiewet.  

Ik probeer zoveel mogelijk vrijwilligerswerk te doen. Ik vind het belangrijk om bezig te blijven in de maatschappij en onder de mensen te zijn. Op die manier hoor je ook wat er speelt in onze dorpskernen en waar zich eventuele punten voor verbetering of verandering bevinden. 

Ook vind ik het belangrijk, dat alle inwoners zo goed mogelijk op de hoogte zijn van alle voorzieningen die de gemeente Dronten te bieden heeft. Wat ik mooi vind aan Dronten is dat we nog veel natuur hebben. Ik vind het een plicht van onze gemeente om hier zuinig op te zijn en zoveel als mogelijk bij te dragen aan een goede biodiversiteit. Dit in combinatie met de land- en tuinbouw, waar we ook trots op mogen zijn.  

Verder moedig ik goed doordachte groei van de dorpskernen aan. En als dat nodig mocht zijn hoop ik, dat Dronten mag bijdragen aan het opvangen van vluchtelingen die door oorlog en doodsbedreiging ongewild huis en haard hebben moeten verlaten. Zij verdienen een goede opvang.