tel [javascript protected email address]
empty
home   /   mensen

13 Iris Sijtsma

Vorige
iris_systsma.jpg Hallo! Mijn naam is Iris Sijtsma, 24 jaar. Ik ben geboren en opgegroeid in Dronten.

Al ruim 3 jaar werk ik als begeleidster bij de stichting JP van den Bent op de woonlocatie Ecu in Dronten. Naast mijn werk ben ik veel bij vrienden en familie, of gezellig spontaan een dagje weg. Ook loop ik graag door onze mooie bossen en geniet ik van de natuur.

Vanaf 2018 ben ik lid bij Leefbaar Dronten. Door het enthousiasme van mijn moeder ben ik mij er meer in gaan verdiepen.  Ik vind het belangrijk dat iedereen betrokken is bij de samenleving en zijn/haar stem kan laten horen, ongeacht zijn/haar leeftijd of beperking.

Graag wil ik mee helpen in de maatschappij, daarom heb ik heb mij kandidaat gesteld. Sinds ik werkzaam ben bij JP van den Bent, merk ik hoeveel Dronten te bieden heeft.
Maar ook hoe frustrerend het kan zijn als je het niet weet en waar je allemaal tegenaan kan lopen. Door het netwerk te gebruiken verlopen veel situaties sneller en beter, omdat je weet waar je terecht kan. Hier zou ik graag aan mee willen werken en daardoor ook anderen helpen, want samen staan we sterk!