tel [javascript protected email address]
empty
home   /   mensen

9 Rayn Schlossarek

Vorige Volgende
Rayn-Schlossareck.jpg Beste lezer, Graag stel ik mijzelf aan u voor, mijn naam is Rayn Schlossarek, 65 jaar jong en woon sinds 7 jaar samen met mijn vrouw in het prachtige Dronten. Door de jaren heen voel ik mij inmiddels een Drontenaar in hart en nieren.

Maatschappelijk betrokken en actief in Dronten ben ik al enige jaren onder andere als oprichter en voorzitter van Rugby Club Dronten, coördinator Tafeltje Dekje en coördinator Open Tafel, beidde vanuit de Meerpaal. 

Mijn levensmotto is “als je wilt dat er iets veranderd, sta op en ga ervoor". Ik sta op!  Belangrijk vind ik, voor ons Drontenaren, samen met Leefbaar Dronten de positieve lijn welke is ingezet door te zetten. Samen trots de toekomst in. Een toekomst waar iedereen aan kan deelnemen van jong tot oud. Voor de huidige Drontenaren en de toekomstige inwoners.

Door mijn positieve drive denk ik, samen met mijn collega's van Leefbaar Dronten, veel te kunnen betekenen voor Dronten en dit is dan ook de reden waarom ik mij verkiesbaar stel bij deze partij om mee te doen aan de Gemeenteraadsverkiezing op 14,15 en 16 maart 2022 voor een plaats in de Gemeenteraad.