tel [javascript protected email address]
empty
home   /   nieuws

Nieuws


Zorgen over bestaanszekerheid, personeelstekort en vanaf 2026 lagere 'rijksbijdrage'..

Lees meer..
6 Zetels voor Leefbaar Dronten

6 Zetels voor Leefbaar Dronten


2 Zetels erbij!
 
  Lees meer..

Kandidatenlijst en het verkiezingsprogramma 2022-2026..

De ledenvergadering van LD heeft met een goed gevoel de kandidatenlijst en het verkiezingsprogramma 2022-2026 vastgesteld. Lees meer..

Plan van Aanpak transitievisie Warmte - Raadsvergadering 21 januari 2021..

Transitie Warmte: Letterlijk iedereen krijgt hiermee te maken. Leefbaar Dronten vindt dat iedereen moet kunnen participeren en invloed uitoefenen. Er moet gekeken worden naar financiële en technische mogelijkheden, om deze overgang haalbaar en betaalbaar te... Lees meer..

Begroting 2021..

Aandacht voor Covid-19, Corona, maatregelen, Koop bij lokale ondernemers, Aandacht voor eenzaamheid, Naleven regels, Handhaving.
De gebeurtenissen van het huidige jaar, het Covid virus, en de gevolgen op alle gebied is ook onze gemeente niet voorbijgegaan en vraagt... Lees meer..

Afscheid Kees Hermus..

Afgelopen donderdag hebben we afscheid genomen van Kees Hermus. Namens Leefbaar Dronten Heeft Kees zich de afgelopen jaren vol ingezet voor onze partij in de gemeente Dronten. Een vriendelijk, benaderbaar mens die staat voor zijn mening en de dossiers waar hij voor stond op... Lees meer..

Antispeculatiebeding..

Leefbaar Dronten heeft vragen gesteld over het antispeculatiebeding en de verplichting om in gekochte woningen te wonen. Lees meer..