tel [javascript protected email address]
empty
home   /   nieuws

Afscheid Kees Hermus

Afgelopen donderdag hebben we afscheid genomen van Kees Hermus. Namens Leefbaar Dronten Heeft Kees zich de afgelopen jaren vol ingezet voor onze partij in de gemeente Dronten. Een vriendelijk, benaderbaar mens die staat voor zijn mening en de dossiers waar hij voor stond op orde had.
Kees was voor onze fractie van bijzonder grote waarde, zijn dossier kennis, vooral op het gebied van Economie is groot. Mede door zijn inzet hebben we als fractie een gedegen positie ingenomen in de Gemeenteraad op diverse portefeuilles. De problematiek van het oneigenlijk grondgebruik in onze gemeente heeft met de inbreng van Kees een duidelijk betere aanpak gekregen, de inwoners hebben hierdoor betere en duidelijke communicatie ervaren waardoor het draagvlak van de uitkomsten is toegenomen.
Verbonden partijen en gemeenschappelijke regelingen hebben de aandacht gekregen die zeer nodig is. Immers de rol van de gemeenteraad in deze is fors minder geworden en de zorg daaromtrent is door onze fractie, mede dankzij de inzet van Kees, tot de Raad doorgedrongen. Aan ons als fractie om dit verder een gezicht te geven.

Ook als tijdelijk lid van het ad interim bestuur heeft Kees er mede toe bij gedragen dat Leefbaar Dronten naar de toekomst toe een goede basis en structuur heeft om verder te kunnen groeien.

Kees, bijzonder veel dank voor je inbreng in de fractie en in het interim bestuur.
We wensen jou alle goeds toe. Geniet vooral van de tijd die voor je ligt, samen met je echtgenote, de kinderen en de kleinkinderen!

 
Jan Ammerlaan
Fractievoorzitter Leefbaar Dronten

Terug naar overzicht

  • Stuur als link